Za sve narudžbe
iznad 100 KM
besplatna dostava
Bagme-butik-donosi - Modni-trendovi-2024-bagme-ba

Bagme butik donosi – Modni trendovi 2024.

Bagme butik donosi – Modni trendovi 2024.

Još od debate o skinny farmerkama, čini se da postoji osnovni animozitet na mreži između milenijalaca i generacije Z. Uglavnom, podjela je trivijalna—mnogi od milenijumskih trendova iz 90-ih ponovo su rođeni za TikTok generaciju i praktično svi opet nose baletanke. Mlađa grupa je uspjela da milenijumske trenutke učini modernijim, hladnijim dijelom svog identiteta – i da se zna, mi spadamo direktno između dve starosne grupe i ne zauzimamo ni jednu stranu. Međutim, iako bi generacija Z mogla dodati svoj pečat odobravanja trendu, oni ne moraju nužno biti oni koji stoje iza kreacije trenda, a modni trendovi za 2024. predstavljeni tokom Mjeseca mode to dokazuju.

Dok sam gledala kolekcije za proljeće/ljeto ‘24 kako se probijaju pistom, nisam mogla a da ne padnem u nesvijest zbog određene nježne nijanse ružičaste koja je posuta kroz revije dizajnera.

Millennial Pink & 7 drugih modnih pista izgleda za stvarni svijet

Sjećate li se kakvog je držanja ova specifična nijansa ružičaste imala na milenijalce (i vjerovatno sve druge starosne grupe) 2015. godine? Od akcenta kućnog dekora i šema boja za vjenčanje do kampanja brendova, ova boja je svaku paletu učinila opipljivijom. Međutim, u posljednjih nekoliko godina, nijansa je nestala iz kolekcija jednako brzo kao što je iz našeg narodnog govora nestala fraza “djevojka šefica”. Svijetla nijansa Barbie Pink zauzela je svoje mjesto i nadamo se da je (konačno) krenula svojim tokom. Prema dizajnerima kao što su Carolina Herrera, Simone Rocha i Tory Burch, vrijeme je da vratimo Millennial Pink u naše ormare. Na osnovu kolekcija za proljeće/ljeto ’24, možete očekivati ​​da ćete vidjeti nijansu u velikoj mjeri uključenu u formalnu odjeću – nijedna djeveruša za 2024. nije sigurna.

Budite u modi uz naše savjete koje vam donisimo i uz koje žete izgledati savršeno.

Bag Me Tim

Satenski trenč kaputi

Inspirirajte se bakinim ormarom i popravite svoju gornju odjeću dodavanjem satenskog trenčka u svoju garderobu. Izgled ovog kaputa je prirodno formalniji od klasičnog platnenog rova, što mu zapravo daje veću svestranost stila. Kao što je predstavljeno na pistama za proljeće/ljeto ’24, ovaj stil jasno funkcionira preko haljine s potpeticom – za ležerniji izgled, nosite je otvorenu uz bijelu majicu i farmerke. U svakom slučaju, izgled ima vintage osjećaj i dodati će teksturu i dimenziju svakom jednostavnom ansamblu.

Shopping Cart0

Korpa