Za sve narudžbe
iznad 100 KM
besplatna dostava

Modni butik
Bag Me - O nama

Malo o nama - specijalizovana trgovina kožnom galanterijom. Muške i ženske torbe. Novčanici, obuće, kaiševa i marame. Modni brendovi
Prijedor - Banja Luka

O nama

Bag Me je specijalizovana trgovina kožne galanterije, muških i ženskih torbi i novčanika, ženskih cipela, muške obuće, kaiševa, marama. Postojimo od 2004.godine. Njegujemo tradiciju kvalitetne usluge i partnerskog odnosa prema našim kupcima.
Početak
Naši počeci sežu sve do 2004.godine kada smo otvorili našu prvu poslovnicu u šetalištu, u ulici Kralja Petra Prvog Oslobodioca bb gdje se i danas nalazimo. Velik broj etabliranih svjetskih brendova krasi naše izloge.
Nova poslovnica
Odlični rezultati i dobro poslovanje, generisali su nova ulaganjima što je u konačnici rezultiralo otvaranjem još jedne poslovnice. Nalazimo se na adresi "Trg Krajine 2, Robna kuća Boska, Banja Luka.
Društvena odgovornost
Od 2022.godine, s ponosom se možemo pohvaliti da smo članovi zajednice "Ponosne porodice 3+". Za sve članove ove zajednice prilikom svake kupovine redovno odobravamo posebne popuste.
Web Sajt
U novembru 2023. naše poslovanje proširili smo i internetskom prodavnicom - www.bagme.ba Startovali smo sa ponudom od preko 100 različitih proizvoda sa tendencijom daljneg rasta.
April 2004.
Mart, 2010
Avugust 2022
Novembar 2023

Bag Me - od 2004.

Trenutno u našoj ponudi možete pronaći vodeće svjetske i domaće brendove kao što su Lizzard, Vizzano, David Jones, Diana&CO, Pierre Cardin, Bueno.

Kolekcija se svakodnevno dopunjava ali i obogaćuje novim poznatim markama Dragi naši kupci, tokom svih ovih godina,t rudili smo se da u našu ponudu obogatimo ovim sadržajim, da pratimo modne trendova i da smo uvijek pri samom vrhu, kada je u pitanju asortiman robe iz naše ponude, ali isto tako svakodnevno radimo na našem usavršavanju i napredovanju i sa ponosom se možemo pohvaliti kvalitetnom uslugom i osobljem koje Vam je konstatno na raspolaganju.
Dokaz da sve radimo kako bi smo unaprijedili svoje poslovanje i odnos prema našim klijentima je i ovaj, novoizgrađeni web shop, koji će našim kupcima omogućiti kupovinu on line, iz udobnosti svog doma ili eventualno uz ispijanje kafe sa prijateljim. Mnogo nam znače i Vaši komentari, savjeti i sugestije, tako da Vam stojimo na raspolaganju u svakom smislu.

U cilju dostupnosti našim klijentima, pored webshop-a kreirali smo i profile na društvenim mrežama Instagram i Facebook, na kojima redovno objavljujemo sadržaje koje imaju za cilj našim kupcima dočarati cjelokupnu ponudu.
Modne kombinacije, za svakog po nešto,različitost boja, dezena i materijala, olakšaće će Vam kupovinu. Dakle, neka Vam kupovina bude zadovoljstvo. Kupite savršen poklon za voljenu osobu uz savjet i instrukcije našeg stručnog osoblja. Koristite naše kontakt podatke kako bi ste nam se obratili bilo kada i za bilo kakav savjet i informaciju.

Uživajte sa nama.
BagMe Prijedor i Banja Luka.
Ženska-torba-Giana-bagme-ba
Završenih prodaja
500 +
17 godina postojanja
0
Poslovnice
0
Svjetskih brendova
0

Shopping Cart0

Korpa