Za sve narudžbe
iznad 100 KM
besplatna dostava

Uslovi korištenja

Uslovi korištenja internet trgovine

Internetska trgovina dostupna je samo osobama koje su navršile 18 godina.

Osobama koje još nisu navršile 18 godina potrebna je saglasnost svog zakonskog skrbnika da koriste internetsku trgovinu.

Kupac se smatra potrošačem pod uvjetom da se svrha naručivanja isporuka i usluga ne može primarno pripisati komercijalnim ili samostalnim profesionalnim djelatnostima te stranke. Trgovac je svako partnerstvo ili fizička ili pravna osoba koja obavlja poslove trgovačke ili samostalne djelatnosti prilikom sklapanja ugovora.

 * Imajte na umu da izostavljamo imenovanje svih spolova kako bi se ovaj tekst lakše čitao. Naravno, ovi OUiO se primjenjuju i na naše klijentice.

Ako se registrirate kod nas, prenosite osobne podatke. Zahtijevamo vaš pristanak za obradu vaših podataka, inače, nažalost, ne možete koristiti internetsku trgovinu. Vrsta i način obrade vaših podataka objašnjeni su ovdje: Pravila o privatnosti.

Kako bismo osigurali ispravno evidentiranje vaših podataka, poslat ćemo Vam e-poštu nakon što se registrirate u internetskoj trgovini, koji će od vas zatražiti da provjerite i potvrdite svoje podatke.

Roba se prodaje samo u količinama prikladnim za osobnu uporabu.

Prodavčeva internetska trgovina čini samo prodajni katalog. Prikazivanjem proizvoda u internetskoj trgovini, Prodavatelj samo poziva Kupca da napravi ponudu o proizvodima koji su predstavljeni i sklapaju kupoprodajni ugovor (u daljnjem tekstu “Narudžbe”).

Jezik ugovora biti će isključivo srpski.

Obrada vaših iičnih podataka

 Vaš pristanak na obradu vaših ličnih podataka je dobrovoljan. Međutim, moramo naglasiti da ako se ne slažete s ovom obradom, nije moguće registriovati se i koristiti internetsku trgovinu.

U nekim slučajevima u našoj internetskoj trgovini od vas će se tražiti vaš pristanak kako bismo vam mogli poslati oglase, npr. posebne ponude, sniženja itd. Ovaj pristanak je također dobrovoljan i može se povući u bilo koje vrijeme. 

Narudžbe

 Narudžbe se plasiraju preko stranice https://bagme.ba

 Proizvodi u internetskoj trgovini označeni su na način da dobijate informacije kao što su veličina, boja, cijena kao i materijali iz kojih su napravljeni.

 Tokom narudžbe birate svoj proizvod odabirom veličine, boje, količine i svih drugih karakteristika po potrebi.

Kako kupujem u internetskoj trgovini?

Odabrani proizvod smjestite iz asortimana proizvoda klikom na gumb “Dodaj u korpu” u internet košaricu za kupnju. To nije obvezujuće.

Sve stavke koje se nalaze u košarici mogu se vidjeti klikom na “Korpu”, vidljivu u gornjem dijelu internet stranice. Odavde možete brisati artikle ili mijenjati veličinu artikla.

Ako želite kupiti predmete iz košarice, kliknite na dugme “Naruči”. 

Odaberite željeni način isporuke i adresu (na vašu kuću adresu ili trgovinu Reserved) i navedite podatke o plaćanju.

Zatim možete naznačiti kako želite platiti. Na raspolaganju su vam sljedeće metode plaćanja: kreditnim i debitnim karticama ili pouzećem.

Nakon odabira načina plaćanja određujete opciju dostave i adresu isporuke. Nakon odabira opcije, možete nastaviti s kupnjom ili možete prikazati sažetak vaše narudžbe.

Klikom na gumb “Kupi” predajete obvezujuću ponudu za kupnju robe u vašoj košarici.

Narudžba je obvezujuća za vas pod uvjetom da ne otkažete narudžbu u roku od 15 minuta od prihvaćanja klikom na gumb “Otkaži narudžbu”.

Ako želite promijeniti narudžbu, morate otkazati narudžbu i dovršiti postupak nove narudžbe novim proizvodom.

Kao potrošač, imate pravo na odustanak, koji ostaje nepromijenjen navedenim postupkom.

Nakon primitka narudžbe, Prodavač će vam poslati potvrdu narudžbe putem e-pošte koja ponavlja detalje vaše narudžbe. To još uvijek ne predstavlja zaključivanje kupoprodajnog ugovora. Zaključak prodaje zaključuje se tek nakon slanja potvrde o otpremi.

Prodavač vas može kontaktirati telefonom (ako ste naveli telefonski broj) ili e-poštom kako biste razjasnili sva pitanja koja su otvorena u vezi s narudžbom i isporukom. Telefonski brojevi i poruke e-poštom koriste se samo u svrhu obrade narudžbi i isporuka i ne smiju se koristiti u promotivne svrhe osim ako nemamo vaš izričiti pristanak na to.

Shopping Cart0

Korpa